forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за стягане
Перфектни на плажа с бански
момичета по банскиПерфектни на плажа с бански
Доказано е че почти всяка втора жена на възраст между 20 – 30 годишна възраст се притеснява да носи свободно бански на плажа. Около 70% от момичетата споделят, че това се дължи преди всичко, защото мислят, че имат несъвършено тяло.
 
Упражнения за гърди жени
uprajneniq za gyrdiГоляма част от сексапила на една жена в днешно време имат гърдите. При запитване на 300 мъже „Кое е най-важното за вас в женските гърди” 75% отговарят „Да са стегнати”, а на второ място по важност поставят формата на гърдите. Ако искате да имате секси и стегнати гърди е време да се упътите към фитнес залата, а ние ще ви помогнем с правилните упражнения за гърди.
 
Стегнато дупе за плажа

uprajneniq za stqganeВсяко момиче иска, когато е на плажа да има стегнато дупе, а не отпуснато и пълно с целулит. За да постигнете мечтаното стегнато дупе ще трябва да положите малко усилия. Малко ли казах извинявам се имах в предвид да положите голямо количество усиля.

 
Стягане на бедрата с упражнения
упражнения за стяганеСтягане на бедрата с упражнения
Бедрата са чувствителна част от женското тяло. Оставени дори само за месец без грижа, те започват да се отпускат, да натрупват мазнини или да се образува целулит. Това е недопустимо за нито една жена. За да имаме красиви и стегнати бедра е нужно да полагаме ежеседмични грижи за бедрата.
 
Упражнения за дупе
uprajneniq za dupeУпражнения за дупе
Една от най-сексапилните части от женското тяло това е дупето. Поради тази причина дамите не бива да се отпускат и да се надяват, че хубавата им фигура ще се запази вечно. Истината е една, ако искате да имате красиво и стегнато тяло трябва да го уважавате. Сега ще ви представим един режим за стегнато дупе с помощта на който никога няма вашето дупе да увисне или да натрупа целулит.
 
Упражнения за стягане на гърди
uprajneniqВсяка жена иска да има голям бюст, но не е достатъчно гърдите да са големи те трябва да бъдат и стегнати. Може би много от по надарените момичета мечтаят да повдигнат бюста си за да изглеждат ослепително. Това може да се постигне единствено с упражнения за стягане на гърдите.
 
Стягане на дупе с упражнения
стягане на дупеПрез топлите дни на пролетта и най-вече през горещите дни на лятото се замисляме не само за излишните килограми и как да отслабнем, но се заглеждаме в огледалото и в какво състояние е нашето дупе, ако през последните няколко месеца сте се позанемарили е време да направите няколко упражнения за стягане на дупето.
 
« НачалоПредишна12СледващаКрай »

Страница 1 от 2

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване