forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с кисело мляко

mlqkoОтслабване с кисело мляко
Киселото мляко е известно на хората от дълги години като една от най-полезни храни, които удължават живота и пазят крехкото човешко здраве. Качественото кисело мляко спомага за правилното функциониране на храносмилателния тракт и намалява тежестта в корема. Освен изключително полезна на здравето, киселото мляко е изключително и полезно за нашата фигура. Много жени преминават на т.нар. млечни диети. В основата на тези диети за отслабване и поддържане на фигурата стоят млечни продукти с ниско съдържание на мазнини (ниско маслени кисели и пресни млека, обезмаслено сирене и извара). Също така обаче е вярно, че с помощта на киселото мляко може да се направи три дневна диета за отслабване, при което да се намали теглото с около 2 килограма и най-важното да се намали подуването на корема!


Отслабване с мляко

За целите на този диетичен режим за отслабване е добре да се използва кисело мляко с масленост 0.1% или кисело мляко с масленост 2%. Киселите млека с по-високо съдържание на мазнини в тях може да се използват само за направата на айран.

Основна тактика за правилното спазването на този режим е консумацията на плодове с ниско съдържание на захари такива са банан, авокадо, ягоди, пъпеш, праскови.

Винаги когато почувствате нужда от храна се хапва кисело мляко с плод. Единствено за закуска може да си направите мюсли. По време на този диетичен режим за отслабване се консумира голямо количество вода. С този режим не бива да се прекалява, защото отслабва силите на организма. Максималния период на тази диета за отслабване е три дена.

 

Отслабване

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване