forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване на корем
korem otslabvaneКорема е една трудна за отслабване област. Свалянето дори и на 1 см. от обиколката е голям успех за едни, а за други това е като детска играчка. Ако сте натрупали голямо излишно количество мазнини в коремчето е добре да започнете да се ограничавате от някои храни, които се водят като "опасни" храни. Консумацията на тези храни води до силно увеличаване на мазнините не само на корема, но и на бедрата и други чувствителни зони.

За да постигнете желания ефект "отслабване в корема" е необходимо от вашата диета да извадите продукти като - белия хляб, шоколад, който може да замените примерно с черен шоколад, премахнете мазното месо и пържените храни. Премахването на тези храни само по себе си няма да доведе до отслабване и намаляне на облото коремче, за да постигнете наистина желания ефект освен спазването на специална диета е добре да повишите активността на вашия живот.

Упражнения за сваляне на корем
Това е истинският начин, при който не само ще свалите корема, но ще бъде и стегнат. Има различни идеи за това какви упражнения може да изпълнявате, за да отслабнете в корема. Препоръчват се аеробни упражнения. Тези, които ви карат да дишате или наричани още кардио, защото тe карат сърцето да очисти биенето т.е. покачва ви се пулса. В резултат на повишената активност и дишането организма изгаря повече енергия, а тази енергия се набавя именно от местата в които искате да отслабнете - корем, дупе и бедра.

Ако упражненията не са вашата страст не се притеснявайте освен упражнения за корем желания резултат може да се постигне по друг много по-забавен и по-лесен вариант. Запишете се на някакви танци. Активността по време на танцуване е доказан фактор, койот ще ви накара неусетно да отслабвате. Освен това през периодите, когато упражнявате вашите танцови умения ще се забавлявате, което ще ви стимулира да го правите. Определено един от най-добрите и препоръчителни танци това е салсата. Доверете се на този методи и ще видите как само за около 3 месеца ще успеете да постигнете целта - отслабване в корема недостижима за много други.

Отслабване корем
 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване