forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с ябълков оцет и мед
qbylkov ocet otslabvaneМного хора се опитват да постигнат отслабване с различни хранителни добавки с различни хапчета за отслабване и прочие, без да знаят, че истинската тайна на красивото тяло не се крие в тези уж „магически” хапчета, а в тяхната кухня.

Отслабването с мед и ябълков оцет е напълно възможен и научно обоснован. С един курс от 10 дена вие ще може да свалите около 2 килограма, като за разлика от различните хранителни добавки за отслабване с тези два продукта няма да има йо-йо ефект!

Ябълков оцет за отслабване

Този плодов оцет е широко препоръчван за свалянето на излишните килогрмаи, освен за целите по отслабване, той намира широко приложение в народната медицина и лечението на различни заболявания като диабет, високо кръвно и прочие.

Мед и отслабване

Всеки един знае за полезните и лечебните свойства на пчелния мед. Много хора обаче знаят и една друга тайна, че захарта, която се съдържа в пчелния мед е полезна и за разлика от кристалната захар не води до натрупването на наднормено тегло, което превръща пчелния мед в идеален заместител на шоколада и другите източници на вредни въглехидрати.

Отслабване с оцет и мед

Ако сте решили, че искате да прекарате един курс, за отслабване е нужно да спазвате няколко много прости правила. Сутрин на гладно и вечер преди лягане се пие ябълков оцет. Медът се приема по една лъжичка на всеки четири часа, като ябълковия оцет отговорая за вталяването, а медът отговаря за това да не губите жизненост и сила през целия ден.

За да постигнете още по-добри резултати в края на периода е добре по време на приемането на мед и оцет да спазвате и диета за отслабване. Освен зеленчуковите и плодовите диети за отслабване ви препоръчваме и т.нар. протеинови диети. Те спомагат не само за загубата на излишни килограми, но са ценен източник на белтък важен за здравата коса. Протеиновите диети подпомагат имунната система и не я отслабват, за разлика от повечето диети за отслабване.

Отслабване с ябълков оцет и мед

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване