forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Стягане на дупе с упражнения
стягане на дупеПрез топлите дни на пролетта и най-вече през горещите дни на лятото се замисляме не само за излишните килограми и как да отслабнем, но се заглеждаме в огледалото и в какво състояние е нашето дупе, ако през последните няколко месеца сте се позанемарили е време да направите няколко упражнения за стягане на дупето.

Защо да стегнем дупето

Почти всички жени и мъже са съгласни, че една от най-сексапилните части на всяка една жена това е нейното дупе. Това само по-себе изисква, ако искаме да бъдем харесвани да поддържаме не само корема, но и дупето. Ако правим редовно упражнения за дупе то ще се предпазим от формирането на целулит, ще намалим неговите размери и най-вече ще се предпазим от развитието на разширени вени!

Стягане на дупе с упражнения

Най-ефективния начин да стегнете дупето това е с упражнения, разбира се добре е ако приложите и диета за да не натрупвате мазнини в дупето, а както може би знаете дупето е много чувствителна част от женското тяло в която се лепи всичко.

Упражнения за стягане на дупе 1

Изкачването на стъпала е идеално упражнение за стягане на дупето. Хубавото на това упражнение е, че може да се прави в домашни условия. Не се опитвайте да хитрувате с това упражнение като слизате само по стъпалата. За да постигнете ефект на стяган на дупето трябва да изкачвате стъпалата не да слизате по-тях.

Упражнения за стягане на дупе 2

За упражнение две е нужно да застанете в кучешка поза. След това изпънете кракът назад. Направете по 10 повторения и 5 серии от това упражнение.

Упражнения за стягане на дупе 3

Това упражнение също е нужно да застанете в кучешка поза. Този път краката се вдигат в страни. Това упражнение в началото може да ви е трудно, но е много ефективно и силата на упражнението влиза точно в дупето.

Ако искате да поддържате цялата долна част на тялото си стегната е нужно да използвате силата на аеробните упражнения. В домашни условия може да скачате на въже, ако комшиите ви са толерантни хора, а когато времето навън е хубаво тичането е идеалното упражнение водещо до стягане на най-важните области от тялото на всяка една жена – корем, дупе и бедра.

Стягане на дупе с упражнения

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване