forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Slimming Aid Evolution чаят от който се отслабва
чай
През последните години се навъдиха значителен брой продукти за отслабване със съмнителен ефект. Това ни накара да тестваме някои от продуктите за отслабване, които се продават на българският пазар. Причината за това е изключително проста искаме да сме полезни на Вас нашите читатели, да ви ангажираме с актуални теми, които привличат вниманието ви.

И нека да започнем с анализа на Slimming Aid Evolution….


Продукта се предлага на българският пазар от 2016 г., поради което и мненията за продукта са малко. При нашето търсене не намерихме нито положителни, нито отрицателни мнения.
Продукта се предлага в комплект от два чая.
Първият е чай за отслабване, а втория е чай за прочистване на организма или така известните детоксикиращи чайове.  Всяка една от опаковките съдържа 20 броя сашета. Един курс е с продължителност 20 дни, след него се правят пет дена почивка и може да се повтори още един курс с пакета Slimming aid evolution.

Вкус, мирис и плътност на чая

Сутрешният чай е мътен с леко пиперлив вкус. След изпиването му определено човек се чувства по-добре, зареден с енергия. Чаят е подходящ заместител на сутрешното кафе, поне за мен. От съставките е ясно че съдържа 8% съдържание на зелен чай, това го прави и подходящ за хората, които имат проблем с кръвното и не могат да пият кафе. Тонусът е приповдигнат, през първите 3 дни апетита ми беше нормален, а енергията продължаваше да ме държи до ранния следобед. След 4-5 ден ефекта на чая определено се засилва. Апетита се убива до късният следобед, а енергията и тонуса стоят приповдигнати доста дълго време.

Вечерният чай има приятен аромат, също е плътен цвят, което е хубаво, вкусът му е приятен. Изпива се на един дъх. Определено желанието за вечерно хапване изчезва. Безспорно подобрява сънят. За детоксикирането не знам как да го измеря, но определено спазвайки стъпките на програмата още на 10 ден ще усетите една лекота.

Финални резултати от Slimming Aid Evolution

За тези 20 дена съм свалила точно 4.253кг., което определено е добре, сега ще видим колко килограма ще успея да задържа или ще има йо-йо ефект. Друг плюс, който може би ще се хареса на много от жените, режима ми на посещението на тоалетната се нормализира и стана като по часовник и не на последно място ефекта на сладкия сън е убиствен.

Заключение:

Определено програмата на Slimming Aid Evolution ще допадне на жените, които искат да свалят излишните килограми без да тровят организма си.


Може да намерите още информация за Slimming Aid evolution на следните сайтове:
Списание Тя жената – чай за отслабване Slimming Aid evolution
Лечител – Slimming aid evolution революция в отслабване
Магазин красота и здраве
 
 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване