forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за отслабване
Малки тайни за плоско коремче
Диета
koremПрез 21 век е модерно да си слаб с добре оформена коремна преса. Това налага повечето дами и господата разбира се да полагат редовни грижи за фигурата си.  Поддържането на тялото в добра форма обаче е изключително сложна задача и съчетава в себе си нуждата от спазването на определен хранителен режим и физически упражнения. В тази статия ще се опитаме да ви споделим няколко малки тайни за така нареченото екстремно отслабване. Тези правила се прилагат тогава когато е нужно да влезнете в рокля която ви е утесняла или любимите ви панталонки.
 
Отслабване с кисело мляко
Диета

mlqkoОтслабване с кисело мляко
Киселото мляко е известно на хората от дълги години като една от най-полезни храни, които удължават живота и пазят крехкото човешко здраве. Качественото кисело мляко спомага за правилното функциониране на храносмилателния тракт и намалява тежестта в корема. Освен изключително полезна на здравето, киселото мляко е изключително и полезно за нашата фигура. Много жени преминават на т.нар. млечни диети. В основата на тези диети за отслабване и поддържане на фигурата стоят млечни продукти с ниско съдържание на мазнини (ниско маслени кисели и пресни млека, обезмаслено сирене и извара). Също така обаче е вярно, че с помощта на киселото мляко може да се направи три дневна диета за отслабване, при което да се намали теглото с около 2 килограма и най-важното да се намали подуването на корема!

 
Перфектни на плажа с бански
Упражнения за отслабване
момичета по банскиПерфектни на плажа с бански
Доказано е че почти всяка втора жена на възраст между 20 – 30 годишна възраст се притеснява да носи свободно бански на плажа. Около 70% от момичетата споделят, че това се дължи преди всичко, защото мислят, че имат несъвършено тяло.
 
Череши в диета за отслабване
Диета
chereshi dietaАко спазвате диета за отслабване, през пролетта е добре да заложите на родните плодове. Родните череши са не само вкусен плод, но са и източник на здраве. Високото съдържание на флавоноиди ги прави перфектно средство за защита от пролетен грип, а високите нива на витамини ги правят верен приятел в борбата с пролетната умора.
 
Отслабване в корема с упражнения
Упражнения за отслабване
koremОтслабване в корема с упражнения
При повечето хора, основно депо за съхранение на енергия под формата на мазнини са депата в коремната област, дупето и бедрата. Депото в коремната областта се наблюдава както при мъже така и при жени, при някои хора, мазнини се натрупват и в паласките. В съвременния 21в. красивото тяло изисква да имаш между 5-10% подкожни мазнини, това определя пухкавите коремчета и любовните дръжки като НЕ сексапилни и трябва да се преборите с тях, ако искате да покажете плоско коремче или добре оформени плочки.
 
Диета с елда
Диета
eldaЕлда е растение, което е по-широко разпространено в Азия отколкото в Европа. За родна на растението се приема Индия, но днес най-широка консумация на елда има в Русия и бившите социалистически страни. В много държави, зрънцата на това растение се наричат „зрънца за милиони”, защото редовната консумация на зрънцата на елда, подобрява общото физическо състояние на тялото. Диетата с елда е изключително полезна за хора, които активно спортуват и искат да покачат мускулната си маса или искат да изгорят излишния слой мазнини.
 
Кофеин за отслабване
Диета
kofeinМного често търсим едно или друго средство с помощта на което да постигнем отслабване с килограм, два, а в някои случай някои от нас искат да отслабнат със завидните 5 килограма. В тази статия ще си поговорим за кофеина, като средство за отслабване и дали има ефект и какво да очакваме от него. Предимства и недостатъци както  и източници на кофеин.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 15

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване