forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за отслабване
Упражнения за стягане на гърди
uprajneniqВсяка жена иска да има голям бюст, но не е достатъчно гърдите да са големи те трябва да бъдат и стегнати. Може би много от по надарените момичета мечтаят да повдигнат бюста си за да изглеждат ослепително. Това може да се постигне единствено с упражнения за стягане на гърдите.
 
Стягане на дупе с упражнения
стягане на дупеПрез топлите дни на пролетта и най-вече през горещите дни на лятото се замисляме не само за излишните килограми и как да отслабнем, но се заглеждаме в огледалото и в какво състояние е нашето дупе, ако през последните няколко месеца сте се позанемарили е време да направите няколко упражнения за стягане на дупето.
 
Упражнения за паласки
упражнения паласкиПаласките са една от проблемите области при повечето жени, но паласки се образуват и при мъжете. Повечето хора галено ги наричат любовни дръжки, но паласките са нежелани и честно казано понякога грозни, особено когато сме обути в тесни дънки или джинси.
 
Упражнения за дупе
dupeЕдна от най-важните части на тялото за всяка жена е областта на дупето. За да бъде винаги стегнато то дупето трябва да се поддържа. Освен със строги диети, които да не допускат натрупването на мазнини, за да бъде обаче стегнато дупето освен диета ще Ви е необходимо да изпълнявате поне веднъж седмично упражнения за дупе.
 
Упражнения за тънка талия
taliqВинаги сте мечтали да имате тънка талия да може да си позволите да облечете секси дънки с ниска талия или просто спокойно да може да си излезнете с някоя секси пола. Не се притеснявайте, а се хванете в ръце. В тази статия ще ви предложим три упражнения с чиято помощ ще успеете да свалите коремчето и излишните мазнини в областта на талията си!
 
Отслабване с упражнения
uprajneniqМного от жените се опитват да отслабнат с различни хапчета или различни диети, истината за отслабването обаче е много по-различна, ако искате да отслабнете и да свалите 5-6 килограма за месец то ще трябва да смените начина си на живот. Да сте виждали активен спортист, който да е с наднормено тегло. Отговора за много от вас е ясен разбира се, че не сте виждали.
 
Стягане на дупето се упражнения
stegnato dupeДупето е най-секси частта от тялото според по-голяма част от мъжете. То действа като афродизиак и от тази гледна точка трябва да го подържане стегнато и в добра форма, ако искаме да сме вървежни на любовния пазар, ако вече сте намерили половинката на вашия живот ще е добре да го зарадвате с малко промени, а именно да повдигнете и стегнете поотпусналото дупе!
 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 3 от 4

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване