forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за корем
Отслабване в корема с упражнения
koremОтслабване в корема с упражнения
При повечето хора, основно депо за съхранение на енергия под формата на мазнини са депата в коремната област, дупето и бедрата. Депото в коремната областта се наблюдава както при мъже така и при жени, при някои хора, мазнини се натрупват и в паласките. В съвременния 21в. красивото тяло изисква да имаш между 5-10% подкожни мазнини, това определя пухкавите коремчета и любовните дръжки като НЕ сексапилни и трябва да се преборите с тях, ако искате да покажете плоско коремче или добре оформени плочки.
 
Упражнения за корем в домашни условия
упражнения за коремКорема е важна част от красивото тяло, колко от вас са си мечтали за стегнат корем с добре оформени плочки, а колко от вас са го постигнали !?! Повечето хора днес имат добре оформено подуто коремче, не бъдете и вие от тях. Най-ефективния начин да стегнете корема, това  е с упражнения. За да имате плосък корем не е нужно да ходите във фитнес залата. Може да правите упражнения за корем в домашни условия.
 
Премахване на паласки с упражнения
uprajneniqПаласките или наричани от повечето хора любовни дръжки са нежелание от повечето жени. Те се появяват дори при момичета, които нямат проблеми с килограмите. Започнат ли да се появяват паласки обаче е нужно да се вземат спешни мерки, защото борбата с тях е безмилостна и жестока.
 
Упражнения за тънка талия
taliqВинаги сте мечтали да имате тънка талия да може да си позволите да облечете секси дънки с ниска талия или просто спокойно да може да си излезнете с някоя секси пола. Не се притеснявайте, а се хванете в ръце. В тази статия ще ви предложим три упражнения с чиято помощ ще успеете да свалите коремчето и излишните мазнини в областта на талията си!
 
Отслабване на корем
korem otslabvaneКорема е една трудна за отслабване област. Свалянето дори и на 1 см. от обиколката е голям успех за едни, а за други това е като детска играчка. Ако сте натрупали голямо излишно количество мазнини в коремчето е добре да започнете да се ограничавате от някои храни, които се водят като "опасни" храни. Консумацията на тези храни води до силно увеличаване на мазнините не само на корема, но и на бедрата и други чувствителни зони.
 


РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване