forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Плодови диети
Череши в диета за отслабване
chereshi dietaАко спазвате диета за отслабване, през пролетта е добре да заложите на родните плодове. Родните череши са не само вкусен плод, но са и източник на здраве. Високото съдържание на флавоноиди ги прави перфектно средство за защита от пролетен грип, а високите нива на витамини ги правят верен приятел в борбата с пролетната умора.
 
Диета за отслабване с тиква

dieta s tikvaТиквата е полезна и вкусна.

Тиквата се препоръчва при проблеми със сърцето.

Тиквата е безценна и при диета, защото е богата на фибри.

Тиквата прочиства тялото и подпомага разграждането  на мазнините.

Предлагаме ви пет дневна диета с тиква, която ще стопи 2-3 килограма. В същото време ще засили имунитета ви.

 

 
Отслабване с кайсии
dieta s kaisii za otslabvaneЕдин от най-сладките плодове зреещ по нашите ширини това е кайсията. Консумацията на този жълто-оранжав плод започва от средата на юни до края на август, когато и зрее по родните овощни градини. Този плод освен много вкусен е и много ценен и в диетите за отслабване.
 
Отслабване на корема с диета през пролетта

otslabvane v koremaОтслабване на корема
През пролетта повечето от нас забелязват, че корема значително е увеличил размера си и надига любимата ни тениска. Тогава обикновено решаваме, че имаме нужда да отслабнем в корема. Най-добрия начин за сваляне на корема това са аеробните упражнения за корем, но за да ги изпълнявате трябва да имате достатъчно време. За модерните хора това се оказва сериозен проблем. На помощ обаче се явява една много успешна ниско въглехидратна диета, която може да се спазва много добре през пролетта.

 
Плодова диета през пролетта
пролетна диетаПролетта е ключов сезон, след дългата зима организма ни е изтощен има нужда от витамини и минерали, а в същото време през зимата сме качили някое друго излишно килце, а пролетта е най-подходящото време да се направи една плодова диета с помощта на която да свалим излишните килограми.
 
Ябълкова диета за отслабване
qbylkova dietaЯбълкова диета за отслабване
С наближаването на все по-топлите дни в които се носят все по-къси дрехи, всяка дама трябва да се замисли за своята фигура. Почти 90% от жените искат да отслабнат с поне 1-2 килограма, за да може тялото им да изглежда по-стегнато и по-красиво. Поради тази причина решихме да споделим с вас една диета с ябълки, която не само, че е вкусна и полезна за вашето здраве, но тази ябълкова диета е и за отслабване.
 
Плодова диета за бързи резултати

plodova dietaПлодова диета за бързи резултати


Има различни видове диети, но една от най-добрите е тази на базата на увеличен прием на плодове, защото всяка плодова диета не само, че подхранва организма ви с цени витамини, но и помага да в борбата с килограми, пречиства организма от токсини и най-важното в края на вяска плодова диета се чувствате олекнали (физически и психически).
 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 1 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване