forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Здравословни диети
Диетата на Хали Бери
диета хали бериСигурно няма човек, който виждайки по телевизията световно известната актриса Хали Бери да не я разпозна. Въпреки, че тя вече е минала 40-години, родила е дете тя остава в перфектна стройна форма и без грам мазнини. Актрисата не се притеснява от постигнатото в областта на нейното здраве и фигура.
 
Диета с червено цвекло
cherveno cvekloЧервеното цвекло е изключително полезно за здравето на нашето тяло и консумацията му осигурява мощен приток на витамини и минерали. Консумацията на червено цвекло в специален режим (диета) спомага за възстановяване на организма след изтощение, помага на косата да се възстанови, да расте по-бързо. Спазването на диета с цвекло ще помогни кожата ви да сияе, а при прилагането на правилни упражнения с помощта на червеното цвекло ще може да се борите успешно с целулита.
 
Как да изчислим калориите по време на диета

kaloriiЕнергията, която приемаме се измерва в калории или по-точно в килокалории (1000 калории = 1 килокалория). Често използваме терминът калория вместо килокалория, но това се подразбира от контекста.

 

Всъщност калориите и килокалориите са малко стара мерна единица за енергия, като от 20 години се опитват да се наложат нови такива като джаул и килоджаул (1калория =4.185 джаула). Ако дневният ви прием на енергия е да кажем 2000 килокалории, то това в джаули ще рече 8370 килоджаула или 8,4 мегаджаула.

 
Отслабване за теб
otslabvaneВсеки иска да отслабне с 2-3 килограма и ако е възможно това да се случи още днес. За съжаление обаче процеса отслабване не е толкова скоростен. Бързото отслабване най-често е в резултат на загуба на вода и тези килограми се възстановяват след ден два. За да отслабнем наистина е необходимо да задържим килограмите си в определена норма, за дълъг период ето това е трудна задача!
 
Диета за по-дълъг живот

dietaМоже би ви е направило впечатление, че има хора, които доживяват до дълбока старост, а някои дори надхвърлят 100 години, други хора от своя страна не успяват да видят своите внуци, до колко години ще живеем зависи от това какъв живот водим.

Много от лекарите препоръчват две основни неща, за да имаме дълъг живот в здраве и щастие. Тези две неща са активен живот и специален хранителен режим (диета).

 
Още статии...
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 2 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване