forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за бързо отслабване
Японско чудо диета

qponska dieta chudoСилно нашумялата диета за  бързо отслабване  - Японско чудо, през последните две години  завладя ума на много домакини в България. Причината за нейната популярност е че диетата доказано постига добри резултати в областта на вталяването.   

 
Диета за отслабване с мандарини
мандариниМандарините са един страхотен плод и въпреки че са страшно сладки те не съдържат много въглехидрати, което ги прави идеална храна във всяка диета за отслабване. Тази диета, която ще ви опишем в седлващите няколко реда е подходяща за млади жени на възраст между 23-28 години. Имайте предвид, че ако сте бременна или кърмачка тази диета за отслабване не е подходяща за вас.
 
Диета за отслабване с извара
извараЕдна от доказаните диети с помощта на която може да отслабнете с 4 килограма за месец и след това да запазите килограмите, които сте свалили това е диетата с извара. Причината за това е че изварата е един висококачествен хранителен продукт, който често се подценява от повечето хора.
 
Чай в диетата за отслабване

otslabvane chaiПрез последните 10-15 години се наблюдава изключително голямо развитие в областта на диетичното и здравословното хранене. От една страна това се дължи преди всичко на желанието на хората да бъдат красиви, а от друга съзнаването, че не количеството, а качеството на храната е важно. Това доведе до изключително бързо напредване на общата култура на хората в това число се включва и българите, които разбират важността от правилното консумиране на качествени храни.

 
Диета за отслабване в корема
otslabvane v korema
Много от жените особено след като минат 25 години се оплакват от един и същи проблем появата на корем. В много от случаите всичко останало при тези жени е наред - нямат наднормено тегло, нямат нужда да отслабват, нямат голямо дупе, но се появява корем.
 
Бързо отслабване
отслабванеОбикновено бързото отслабване крие своите рискове, най-големия от които е отпуснатата кожа. Причината за това е, че кожата е еластичен орган тя може да се разпъва и свива, но понякога в резултат на много бързото отслабване остава излишно количество кожа, което виси и не е приятна картинка. Друг не желан ефект от бързо отслабване е получаването на стрии. Както при бързото напълняване така и при бързо отслабване нацепването на кожата е налице.
 
Отслабване в жегите

otslabvaneЛятото е най-подходящия сезон за отърваване от излишните килограми. През този сезон са на изобилни плодове и зеленчуци родно производство. Цената им също е ниска, което ги прави един от най-силните инструменти, когато сме си поставили за целта - отслабване.

 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 2 от 3

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване