forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Други упражнения
Топ съвети за отслабване

strahotna dietaНаднормените килограми и излишното тегло са бича на хората от края на 20 век и началото на 21. Излишните килограми влияят негативно не само на самочувствието, но и на здравословното ни състояние. Ако сте решили, че искате да направите нещо за себе си, за своето тяло и сте решили, че искате да отслабнете, нека да ви споделим няколко прости правила, които трябва да спазват всички, които са решили да стегнат и оформят красиво тяло!

 
Плиометриката упражнения за сила
pliometrikaПлиометриката упражнения за сила
Плиометриката е малко позната дисциплина в България. Тя е разработена през 70-те години на миналия век от лекари в германия. Основна цел на Плиометриката е да увеличи мускулната сила. Първоначално тези упражнения са предназначени да доразвият мускулната сила на олимпийските състезатели от отбора на германия. Плиометриката е толкова ефективна, че бързо напуска границите на олимпийския отбор и спечелва сърцата на масовия потребител, без значение от години, пол и възраст.
 
Упражнения за бременни
uprajneniq za bremenniАко вече сте заченали, но искате да не изгубите красивата и стройна фигура е добре да се замислите. По време на бременност е напълно изключено да спазвате каквито  и да е диети за отслабване, също така не всички упражнения са подходящи за бременни жени, тогава как да имаме красиво тяло дори и по време на бременност ?
 
Бързо отслабване с упражнения

uprajneniq za otslabvaneБързо отслабване с упражнения

Ако наскоро сте забелязали, че килограмите са ви в повече и искате по възможно най-бързия начин да възстановите предишното си тегло тогава е време да запретнете ръкави и да отидете на фитнес. Най-лесния и бърз начин за отслабване това е чрез аеробни упражнения.
 
Упражнения за паласки
упражнения паласкиПаласките са една от проблемите области при повечето жени, но паласки се образуват и при мъжете. Повечето хора галено ги наричат любовни дръжки, но паласките са нежелани и честно казано понякога грозни, особено когато сме обути в тесни дънки или джинси.
 
Отслабване с упражнения
uprajneniqМного от жените се опитват да отслабнат с различни хапчета или различни диети, истината за отслабването обаче е много по-различна, ако искате да отслабнете и да свалите 5-6 килограма за месец то ще трябва да смените начина си на живот. Да сте виждали активен спортист, който да е с наднормено тегло. Отговора за много от вас е ясен разбира се, че не сте виждали.
 


РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване