forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за красота
Красиви и здрави
Диета - Диети за красота

красотаАко искате да бъдете винаги със стрoйнно тяло и перфектно здраве е необходимо цял живот да се съобразявате как да се храните!!!

Основните правила за постоянно здраве и добро самочувствие е да се ядат много зеленчуци, плодове, ядки, богати на протеини храни и пийте по 8 чаши вода дневно.

Пред наситените мазнини предпочитайте ненаситените и забравете за полуфабрикатите и прекалено солените ястия.

 
Диета с мед и извара
Диета - Диети за красота
медМедът е уникален хранителен продукт. Той се похапва с удоволствие от малки и големи, но се оказва, че медът освен вкусен е и много полезен за организма, което го прави изключително важен във всяка една диета. Изварата от своя страна е широко използван продукт в съвременната научна диетология. Причината за това са високите и хранителни качества - високо съдържание на белтъци и ниско на мазнини. Тези особености и на двата хранителни продукта ги правят уникални в усилията на всеки един да има здравословна и качествена диета.
 
Диета при целулит
Диета - Диети за красота
целулит-диетаЦелулита дълго време беше смятан за женско заболяване, през последните години това твърдение за целулита беше отхвърлено и е доказано мъжете също могат да имат целулит, но при мъжете целулит се образувана много по-рядко. Причините за поява на целулит са много разнообрази. Една от водещите причини за поява на целулит са хормоните.
 
Отслабване с моркови
Диета - Диети за красота
morkoviМорковите са ценен източник на витамин А, но успешно се прилагат и в диети за отслабване. Въпреки, че хапването на моркови е много полезно не бива да се прекалява с тях, защото прекаляването с моркови може да доведе до болест известна като авитаминоза изразяващо се с оранжева кожа на ръцете и жълто обагряне на очите.
 
Как да отслабна
Диета - Диети за красота
otslabvaneЕдин от най-сериозните проблеми не само в България, но и в целия западен свят това е наднорменото тегло. В последните години стотици българи се опитаха да отслабнат, но без никакъв ефект. Причината за неуспеха при всеки опит за отслабване се корени в това, че повечето хора не разбират как нашия онанизъм функционира.
 
« НачалоПредишна12СледващаКрай »

Страница 1 от 2

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване