forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Стягане на дупето се упражнения
stegnato dupeДупето е най-секси частта от тялото според по-голяма част от мъжете. То действа като афродизиак и от тази гледна точка трябва да го подържане стегнато и в добра форма, ако искаме да сме вървежни на любовния пазар, ако вече сте намерили половинката на вашия живот ще е добре да го зарадвате с малко промени, а именно да повдигнете и стегнете поотпусналото дупе!

Много от вас сигорно знаят, че има няколко различни форми дупета и успехите в стягането зависят до голяма степен каква е формата му, но винаги има положителни резултати, ако правите упражнения за стегнато дупе ежедневно!

Стегнато дупе упражнение 1

Изкачване на стъпала
Това упражнение може би е едно от най-лесните упражнения, което ще докара дупето ви до желаната форма и стегнатост. Това упражнение е достъпно, защото повечето хора живеят в блокове, където стъпалата са в изобилие, ако сте в къща и нямате стъпала или искате да по тренирате на чист въздух може да правите това упражнение за стягане на дупето и на близкия стадион.

За изпълнение на упражнението най-подходящи са стъпала с 40см. височина, ако нямате точно 40см. стъпала не се притеснявайте и по-малки ще вършат работа. Изкачвайте стъпалата бързо, когато се движите на горе и слизайте бавно. Интензивността на упражнението трябва да е висока, не почивайте много и изкачвайте интензивно, за да постигнете мечтата стегнато дупе.

Стегнато дупе упражнение 2

Повдигане на бедрата
Това упражнение е също подходящо да се прави в домашни условия. При него лягате на пода, коленете са свити, ходилата са опрени стабилно на пода, дланите също. Повдигнете седалищната част на горе и после бавно се смъкнете на долу. Това упражнение също е много ефективно, ако желаете да стегнете дупето.

Ако седалищните ви части са се поразчупили и качили голямо количество излишни мазнини ще е трудно само с тези две упражнения да изгорите излишните килограми, добре е да включите и аеробни упражнения както и подходяща диета за отслабване. Във всеки случай е добре да почнете, колкото се може по-рано, защото и първите ефекти ще се появяват по-ранно.

Стегнато дупе

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване