forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета с белтъци за здрави нокти
Диета
здрави ноктиНоктите при хората са изградени от веществото кератин, което представлява белтък. Веществото е съставено от 18 вида аминокиселини, което го прави сложен белтък, а за правилното му изграждане са нужни аминокиселини от групата на незаменимите. Често при неправилни диети или глад жените наблюдават увреждане на здравината на техния маникюр - по-лесното му чупене, а самите нокти са не еластични. Този проблем обаче не се наблюдава при протеиновите диети, било те като диети за отслабване или просто диети за здрав външен вид.

В основата на всяка протеинова диета се съсредоточава повишения прием на протеини от различни източници (животински и растителни) и намалена консумация на въглехидрати и мазнини. Източниците на протеини не само са от различни източници, но за правилната диета с белтъци е нужно те да имат различен период на усвояване от организма.

Протеиновите диети осигуряват градивен материал за изграждането на мускули (това не бива да плаши жените), освен това подобрява ензимния състав, белите кръвни клетки и изгражда по-здрава и добре изглеждаща коса, по-здрави нокти и сияна кожа. Протеиновата диета дава възможност на жените им мъжете решили да постигнат отслабване да го направят по-един здравословен начин.

защо хората не използват протеиновата диета, щом е толкова добра?
Една от основните причини е че протеиновата диета е скъпа. Тя залага на консумацията на различно количество месо и млечни продукти, консумацията на житни растения и прочие, което допълнително натоварва семейния бюджет. Въпреки това диетата с белтъци е широко разпространена на запад.

Храни за здрави нокти
За да имате здрава нокетна пластинка ви препоръчваме да наблегнете на следните храни с животински произход: пилешко филе, филе от риба, прясно и кисело мляко, сирене, извара, черен дроб, яйца.

От растителните храни ви препоръчваме: мюсли, овес, ядки

Имайте предвид, че за здрави нокти ще са ви нужни и допълнителни количества цинк и калций. Тях може да набавите от млечните продукти или да се възползвате от хранителните добавки предлагащи тези вълшебни елементи.

Диета с белтъци за здрави нокти

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване