forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за корем в домашни условия
упражнения за коремКорема е важна част от красивото тяло, колко от вас са си мечтали за стегнат корем с добре оформени плочки, а колко от вас са го постигнали !?! Повечето хора днес имат добре оформено подуто коремче, не бъдете и вие от тях. Най-ефективния начин да стегнете корема, това  е с упражнения. За да имате плосък корем не е нужно да ходите във фитнес залата. Може да правите упражнения за корем в домашни условия.

Упражнения за корем 1

Първото упражнение за корем, това е V коремната преса. за да изпълните упражнението ще ви е нужна пейка, диван или табуретка. Седнете на пейката и нека тялото ви да придобие формата на буква V. за целта повдигнете краката и изтеглете тялото леко на зад. След това започнете да сваляте интензивно краката на долу и да дърпате леко тялото на зад. След това се върнете в изходна позиция. Правете това упражнение колкото може по-интензивно и ще усетите натоварване в пресата на корема. Направете поне три серии с по 20 повторения от тези упражнения за корем.

Упражнения за корем 2

Второто упражнение е класическа коремна преса. Добре е ако имате къде да си подпрете краката, за да може да изпълнявате правилно упражненията. Може да помолите, приятелка, мъж или децата временно да ви помогнат за това упражнение. Коремните преси стягат цялостно коремната преса и са много ефективни. Направете поне 3 серии с по 15 повторения.

Упражнения за корем 3

Следващото от групата упражнения за корем се изпълнява легнали на пода. Хванете с ръце стол, маса или друга по-стабилна мебел и започнете да повдигате само краката. като ги повдигайте докато станат перпендикулярни на пода. Старайте се да държите изпънати и събрани краката. С това 3 упражнение от тренировката за корем работим за една от най-трудните за оформяне области, а именно долната част на корема. Направете поне 15 повторения и три серии.

Упражнения за корем 4

Добре е тренировката да за корем да завърши с поне 10 минутно подскачане на въже. Това упражнение освен, че стяга мускулатурата на корема, спомага за стягането на бедрата, дупето, подбедрицата и ханша. Ефективно гори излишните мазнини и е добро упражнение за борба с целулита.

Хубавото на всички тези упражнения е че може да се изпълняват в домашни условия. Не отнемат много време, изпълнението им отнема не повече от 30 минути. Ако спазвате този тренировъчен режим само след 30 дена ще усетите промяна във вашето тяло. за още по-добри резултати може да пробвате и различни диети с които допълнително да се опитате да стопите мазнините в корема.

Упражнения за корем

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване