forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с канела за 7 дни
отслабване с канелаКанелата е широко използван продукт в много отрасли - козметика, хранително-вкусова дори и в козметиката. Много домашни маски за коса и маски за лице добавят в съставките си нежния и ароматен канелен аромат. Но малко от жените знаят че с канела се отслабва. По въпроса отслабване с канела има много различни гледни точки.

Преди всичко според нас, най-важното е да се приема правилно канелата, ако спазвате правилно инструкциите то 100% ще постигнете отслабване.

отслабване с канела - правила

Всяка вечер точно преди лягане пийте чист чай от канела, ако не може да пиете чист чай, то добавете най-много една малка лъжица мед. Сутрин след като измиете учите си преди още да сте закусили пийте отново чай от канела. Според специалистите диетолози този режим спазван в рамките на седем дена ще доведе до отслабване поне с 2 килограма.

Чай от канела за отслабване

Ако се чудите каква е най-добрата рецепта за приготвяне на чай от канела за отслабване сега ще ви споделим нашата изпитана рецепта. Преди всичко най-добре да си купите канела от чаен магазин, ако не може да използвате канела закупена от магазина. в една чаша топла, но не гореща вода се разтваря една чаена лъжичка канела. Разбъркайте добре. Нужно е чая да се изпие на веднъж. Ако не може да пиете чист чай. Още докато водата е гореща добавете една лъжичка мед, нужно е водата на чая да е гореща за да може да разтопи медът. В никакъв случай не използвайте захар.

Имайте предвид, че прекомерната употреба на канела няма да ви помогне да постигнете по-бързо отслабване, а дори може да има и отрицателен ефект. Големите количества канела могат да доведат до спиране на месечния цикъл!

Сега може да ви пожелаем само приятно отслабване с канела!

отслабване с канела

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване