forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Опасни хапчета за отслабване

хапчетаОпасни хапчета за отслабване
Вече е доказано със сигурност “Японски диетични хапчета за бързо отслабване” са опасни за здравето на мъжете и жените, които са се подлъгали да отслабнат бързо с тяхна помощ. Пред два дена 3. Април 2012г. Американската федерална агенция за храните и лекарствата предупреди хората да не използват тези хапчета за отслабване.

Доказателствата за това, че тези хранителните добавки за отслабване са канцерогени идва от лабораторни проби показали наличие на “необозначени фенолфталеини” , твърди федералната агенция.

Днешно време достъпа до опасни Японски хапчета за отслабване имат и българските потребители. Най-разпространени опаковки на хапчетата са три вида - зелено, синьо и жълто.

Защо са опасни хапчетата за отслабване
Както вече споменахме намереното вещество при лабораторните изследвания фенолфталеини представлява разтвор, широко използван за химични опити. Това вещество е в забранената листа на вещества в САЩ защото причинява появата на рак при хората. В класификацията на забранените вещества той попада в групата на потенциално опасните вещества и евентуален причинител на мутации в организма. Според федералното бюро индустрията с хапчета за отслабване бележи бум, но зад обявените съставки се крият голямо количество канцерогени и мутагенни вещества и предупреждават хората да се информират за страната от която произхождат хапчетата за отслабване и ако са Китай, Индия, Япония или Пакистан да не ги купуват!
Източник: В. 24 часа

 

Хапчета за отслабване

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване