forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Бързо отслабване с упражнения

uprajneniq za otslabvaneБързо отслабване с упражнения

Ако наскоро сте забелязали, че килограмите са ви в повече и искате по възможно най-бързия начин да възстановите предишното си тегло тогава е време да запретнете ръкави и да отидете на фитнес. Най-лесния и бърз начин за отслабване това е чрез аеробни упражнения.

Защо аеробни упражнения

Аеробните упражнения са интензивни, водят до засилено сърцебиене и учестено дишане. Чрез тези упражнения се изразходват бързо достъпните въглехидрати в организма. А при продължаване на интензивните упражнения огранизма изпитва глад и недостиг на енергия, за да задоволи нуждите от енергия прибягва до дълбоките запаси, а именно мазнините. Ето това е тайната на всяко бързо отслабване.

Упражнения за бързо отслабване

Ето една примерна тренировка с която ще успеете да отслабнете бързо и да си върнете перфектното тяло.

Тичане на пътека – започнете вашата тренировка за отслабване с това упражнение. То е едно от най-трудните. Нека обаче да ви споделим как да го изпълните правилно. Започнете с 5 минутна разходка със скорост от 4км. След като сте раздвижили вече ставите започнете да увеличавате скоростта до 9-10км. Тичайте на максимална скорост поне 10 мин. След това намалете отново скоростта до 5км. и отново вървете с бързо темпо поне 5 мин. След това отново увеличете скоростта до 10км и тичайте още 10 мин. След това 10 минути ходене при 5км. в час. Това е най-добрия старт на тренировка за отслабване или така наречените кардио тренировки.

Скачане на въже – след пътеката си починете малко и вземете въжето. Подскоците на въже не само, че ви помагат в целта ви бързо отслабване, но и стягат изключително много тялото и особено дупето и бедрата. Опитайте се да скачате поне 10 минути.

Каране на колело – това е предпоследното упражнение качете се на него за 30 минути.  Не е нужно да въртите педалите на високо натоварване. В упражненията за отслабване, най-важно е активното движене.

Коремни преси – това е последното упражнение от вашата тренировка за бързо отслабване. Тя дава възможност да стягате корема. Имайте в предвид, че коремните преси не помагат в отслабването, но те помагат за стягането и придобиването на красива фигура. Трябва да имате още в предвид, че е добре да правите коремни преси на наклонена пейка или т.нар. Римски стол.

По време на тренировката пийте много вода, защото ще се обезводните. Добре е освен отслабване с упражнения, да приложите и диета за отслабване.

Бързо отслабване с упражнения


 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване