forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за стягане на гърди
uprajneniqВсяка жена иска да има голям бюст, но не е достатъчно гърдите да са големи те трябва да бъдат и стегнати. Може би много от по надарените момичета мечтаят да повдигнат бюста си за да изглеждат ослепително. Това може да се постигне единствено с упражнения за стягане на гърдите.

За да стегнете бюста си ще ви е нужно да посещавате фитнес залата, където да изпълнявате няколко прости упражнения.

Упражнения за стягане на гърди 1

Вземете два дъмбела според вашите сили и легнете на пейката. Поставете ръцете в стани рамената кост е успоредна на рамото в страни, а ръцете свити в лакътната става. Повдигайте дъмбелите нагоре. За да има резултат е нужно да направите поне 3 серии с 15 повторения.

Упражнения за стягане на гърди 2

Повторете упражнение за стягане 1, но този път повдигнете пейката така че да има около 45° наклон и изпълнете упражнението в 3 серии по 12 повторения. С това упражнение освен да стегните гърдите ще усетите и натоварване в раменните мускули не се притеснявайте,

Упражнение за стягане 3

Върнете пейката в начална позиция. Легнете по гръб. Изпънете ръцете в страни и ги съберете над гърдите без да свивате лакътните стави. Тука може да ви се наложи да използвате по-леки дъмбели защото това упражнение е трудно за изпълнение!

Имайте в предвид, че е добре преди да започнете упражненията да направите една бърза загрявка. В края на тренировката ще усетите напрежение в мускулите на гърдите това е нормално, а след първата и втората тренировка може да имате дори и мускулна треска в бюста.

Упражнение за стягане

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване