forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за паласки
упражнения паласкиПаласките са една от проблемите области при повечето жени, но паласки се образуват и при мъжете. Повечето хора галено ги наричат любовни дръжки, но паласките са нежелани и честно казано понякога грозни, особено когато сме обути в тесни дънки или джинси.

Диета при паласки

Ако имате мастни натрупвания в областта на корема, бедрата или имате образувани паласки освен упражненията които ще ви предложим в тази статия е добре да спазвате диета с нисък прием на въглехидрати и мазнини. Протеиновите диети са много подходящи за това.

Упражнения за паласки 1

Тичане, скачане или плуване, спортове, които горят мазнините. За ефективно отстраняване на паласките е нужно да изпълнявате кардио упражнения. Тичането на открито в парковете е най-доброто, но ако времето не го позволява е добре да изпълнявате в домашни условия подскочи на въже. Плуването е друг спорт, а за някои просто хоби, което активно гори мазнините в тялото и води до намаляване и пълно изчезване на паласките.

Упражнения за паласки 2

Странични екстензи – това са много ефективни упражнения. Има различни начини за изпълнение на това упражнение. Ефекта е един и същ и води до стягане на паласките. Самите екстензии обаче няма да ви помогнат да изгорите мазнините имайте го това в предвид.

Упражнения за паласки 3

Коремни преси – те стягат цялата коремна област включително и областта на паласките. Ако имате карта за фитнес е добре да ги правите на т.нар. римско столче или на лежанка с откос надолу, защото ефекта е много по силен в долната част на корема.

Упражнения за паласки 4

Повдигане на краката – за да изпълните това упражнение ви е необходим само един лост. Увисвате на него и се опитвате да вдигате краката на горе (може и свити) като целта е това да се осъществи с мускулите на корема. Започнете да вдигате краката ту в едната после в другата посока без да въртите раменете така ще напрегнете страничните коремни мускули повече и ще стегнете паласките.

Имайте предвид, че за да се преборите с паласките ще е нужно задължително да изпълнявате някои от упражнения 1 посочени в тази статия а упражнения от 2 до 4 помагат да стегнете паласките.

Упражнения за паласки

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване