forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с моркови
Диета - Диети за красота
morkoviМорковите са ценен източник на витамин А, но успешно се прилагат и в диети за отслабване. Въпреки, че хапването на моркови е много полезно не бива да се прекалява с тях, защото прекаляването с моркови може да доведе до болест известна като авитаминоза изразяващо се с оранжева кожа на ръцете и жълто обагряне на очите.

Диета с моркови

Морковите са богати на фибри, които придават чувството на ситост. За да приложите диетата с моркови ще са ви нужни около 800 грама моркови на ден. Морковите се разпределят на 400 грама от които се приготвят салати в микс със други зеленчуци – зеле, ряпа, броколи и прочие. А останалите 400 грама моркови се използват в тази диета като се консумират цели и сурови!

С помощта на тази диета може да свалите до около 2 килограма, но нека все пак да ви напомним целта отслабване може и да е много важна, но здравето е преди всичко. Тази диета ще ви зареди с витамин А, но не бива да се прекалява. Освен, че ще постигнете отслабване с до 2 килограма, ще имате по-красива коса и нокти.

Отслабване с моркови

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване