forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диета с ябълки и круши
dieta s qbylkiДиета с ябълки и круши

През есените и зимните месеци няма нищо по-полезно от една диета с есенните плодове каквито са ябълките и крушите. И двата плода са богати на фибри, които ги правят подходящи за по-строги диети, защото наличието на фибри в стомаха води до чувство за ситост и така може да издържим повече време без голямо количество храна. От друга страна ябълките и крушите са богат източник на витамини. През есента и зимата имаме нужда именно от витамини, за да бъдем устойчиви на настинка и грип. В тези два плода има голямо съдържание на витамин Ц, Е, провитамин А и други. Ябълките и крушите са подходящи за диета и поради причината, че съдържат различни минерални съставки, които са важни за кожата, кожата и косата – такива са цинкът, магнезия, желязото. Освен за красота с тази диета с круши и ябълки ще може да подобрите и здравината на костите защото съдържан калций, разбира се не в такива количества както в млечните продукти, но все пак не може да се пропусне споменаването на този факт.

Диета с ябълки и круши

Спазването на диетата е много просто, основава се в консумацията на тези два плода в рамките на най-много три дена. Като се препоръчва да се хапват плодови салати от круши и ябълки в часовете 8, 10, 12, 14, 16, 18 и 20ч. Характерна особеност при спазването на тази диета е, че най-добре закуската да става в 8ч. сутринта при нея се приготвя плодово кисело мляко, като 400 грама кисело мляко се сипват в подходяща купичка в която предварително сме нарязали на много дребно ябълки и круши.

При яденето в 14ч. освен ябълки и круши се препоръчва похапването на 100 грама ядки, като ядките може да бъдат – бадеми, орехи или лешници, но не и фъстъци. Ролята на ядките е много голяма първо те са източник на белтъци и ценни минерали, ниско е съдържанието на мазнини и укрепват храносмилателният тракт, които е разхлабен от консумацията на плодове.

Последното ядене през тази диета е задължително да стане в 20ч. при него ябълките и крушите са десерт. Освен ябълки тука е добре да хапнете и сварено пилешко месо без подправки. Месото е ценен източник на белтъци, които са нужни за вашия организъм!

Диета с ябълки и круши

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Още по темата


Отслабване