forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Упражнения за тънка талия
taliqВинаги сте мечтали да имате тънка талия да може да си позволите да облечете секси дънки с ниска талия или просто спокойно да може да си излезнете с някоя секси пола. Не се притеснявайте, а се хванете в ръце. В тази статия ще ви предложим три упражнения с чиято помощ ще успеете да свалите коремчето и излишните мазнини в областта на талията си!


Упражнения за тънка талия

Клякания
Много хора им изглежда елементарно това упражнение и го пренебрегват. Кляканията обаче са много ефективни и някои от най-добрите бодибилдъри го използват в своите тренировки. В домашни условия това упражнение може да бъде много ефективно за отслабване на талията ви. Клякането натоварва голяма група мускули корема, седалищните мускули и мускулите на бедрата. Изпълнението на това упражнение за тънка талия трябва да е с максимална скорост, на която сте способни. Трябва да дишате интензивно. Честото дишане означава, че горите мазнини! Започнете да клякате по 5 минути на ден след това увеличете на 10 и след това на 15 мин.

Изкачвания на стъпала
Сигурно сте чували колко помага това упражнение за отслабване в корема. Искате тънка талия ето това е начина. С помощта на това упражнение ще се сдобиете не само с тънка талия, но и с тесен ханш. Ако живеете в жилищен блок направете 5 последователни слизания и изкачвания до петия етаж и обратно до първия без почивка всеки ден и ще забележите ефекта още на втората седмица! Гарантирам ви!

Смехът
Смехът лекува не само депресии и други болести, но помага и когато искаме да отслабнем. Доказано е че когато човек се смее изгаря голямо количество калории. Причината за това е че по време на самото смеене много от мускулите на тялото се съкращават интензивно. Сигурно сте усещали как когато се смеете започва да ви боли корема. Това се причинява от прекомерното стискане на коремните мускули. Искате тънка талия тогава бъдете и щастлив човек.

Упражнения за тънка талия

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване