forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Отслабване с плодове

plodoveПлодовете са естествен източник на различни антиоксиданти, които ни помагат да се борим с различни заболявания. Освен срещу болестите обаче плодовете ни помагат и да отслабваме. Това е най-добрия продукт за изготвяне на диети, съдържащата се захар в плодовете коренно се различава от тази в шоколада!

 

С кои плодове може да се отслабва

Практически ограничение в плодовете, които може да използвате за изготвяне на диети няма. Микса от наши родни и чуждоземни егзотични плодове е страхотен и вкусен и ще ви кара да отслабвате без да се замисляте. Какво по приятно нещо от това.
Ако обаче искате максимален ефект на отслабване е добре да избягвате консумацията на портокали, защото количеството на калории в тях е значително по-високо от това при останалите и говорейки за калории не може да не ви препоръчам да започнете някоя диета с диня и сирене!

Колко плодове да се консумират на ден

Повечето плодове са ниско въглехидратни и не съдържат мазнини, което прави консумацията им напълно безопасна за вашите килограми. Препоръчително е обаче да не се прекалява много с някои плодове. Причината се крие в това, че може да имат разхлабващо действие като например сливите и ябълките. Други  пък може да ви подействат като антидиоритици (динята) и да посещавате тоалетната много често. Отново ще повторя, че една диета с плодове включваща разнообразие от произход плодове би била най-подходяща за цел отслабване.

Плодове вкусни и полезни

Ето ви и няколко идеи за плодове които може да използвате във вашата диета за отслабване

Родни плодове
Ябълки, Круши, Грозде, Ягоди, Малини, Сливи,  Джанки;

Екзотични плодове
Папая, Киви, Банани, Мандарини, Портокали, Авокадо,  Личи

Отслабване с плодове

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване