forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Смути за детоксикация

smutiСмути за детоксикация
Ако все още не сте станали маниаци на тема смути е време да ви запознаем с тази чудотворна напитка. Смути представляват гъсти напитки, които съдържат плодове и/или зеленчуци. Тяхната консистенция е толкова гъста, че има два начина по които може да ги консумирате спокойно. Единият е с помощта на сламка, а другия с лъжица. Популярността на този вид напитка се дължи преди всичко на лесното и приготвяне в домашни условия и изключително големите ползи, които носи на нашето здраве.

 

Смути от зелени зеленчуци за детоксикация

В днешната статия сме ви подготвили лесно, вкусно и здравословно смути с помощта, на което ще пречистите организмите си от вредните химикали отделяни от месото, от голямо количество алкохол и ще дадете приятен рестарт на организма си.


Ако се чудите защо е необходимо да детоксикирате тялото, отговора е много прост повишеното количество на токсини в организма водят до промяна на pH на тялото, което от своя страна води до повишена умора, затлъстяване, предразполага ви към различни видове заболявания.

 

Необходими продукти Смути за детоксикация

2 шепи спанак;
1 средно голяма ябълка;
1 половин краставица;
3-4 листа от зелена салата;

 

Начин на приготвяне на смути за детоксикация

Продуктите се нарязват и се поставят в блендера, добавя се малко количество вода и блендера се пуска на максимални обороти до получаването на хомогенна смес.

Кога да пия смути за детоксикация

Така приготвената напитка е подходяща за консумиране сутрин на гладно. В режима си на детоксикация е добре да избягвате мазното месо заложете на риба, яйца (белтъци),  пилешки гърди комбинирани с обилно количество зелени салати. Препоръчва се и консумацията на една купа зелен чай на ден, може да комбинирате и с чай от джинджифил.
Добре е режима на детоксикация да трае поне 3 дни.

Смути за детоксикация

 

 

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново


Отслабване