forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за бързо отслабване


Отслабване с кисело мляко ПДФ Печат Е-мейл

mlqkoОтслабване с кисело мляко
Киселото мляко е известно на хората от дълги години като една от най-полезни храни, които удължават живота и пазят крехкото човешко здраве. Качественото кисело мляко спомага за правилното функциониране на храносмилателния тракт и намалява тежестта в корема. Освен изключително полезна на здравето, киселото мляко е изключително и полезно за нашата фигура. Много жени преминават на т.нар. млечни диети. В основата на тези диети за отслабване и поддържане на фигурата стоят млечни продукти с ниско съдържание на мазнини (ниско маслени кисели и пресни млека, обезмаслено сирене и извара). Също така обаче е вярно, че с помощта на киселото мляко може да се направи три дневна диета за отслабване, при което да се намали теглото с около 2 килограма и най-важното да се намали подуването на корема!

 
Кофеин за отслабване ПДФ Печат Е-мейл
kofeinМного често търсим едно или друго средство с помощта на което да постигнем отслабване с килограм, два, а в някои случай някои от нас искат да отслабнат със завидните 5 килограма. В тази статия ще си поговорим за кофеина, като средство за отслабване и дали има ефект и какво да очакваме от него. Предимства и недостатъци както  и източници на кофеин.
 
Плодова диета за дами ПДФ Печат Е-мейл

plodova dietaИма много противоречиви мнения по въпроса дали плодовете са сред разрешените  храни по време на диетите по време на отслабване. Причина плодовете да бъдат отхвърляни от диетите е съдържанието на фруктоза в тях, която се превръща в мазнини в организма. Но повечето експерти твърдят, че няма нищо лошо в консумирането на плодове по време на диетата.

 
Диета за отслабване през месец юни ПДФ Печат Е-мейл
диета юниПрез месец юни е задължително да започнем да мислим как да се отървем от излишните килограми, ако искаме да изглеждаме добре в бански на плажа. Много характерно е че през този месец около 60% от жените задължително преминават през дита за отслабване. Ако и вие сте от тези 60% жени нека да ви предложим една примерна диета за отслабване, с която вярваме, че ще постигнете добри резултати.
 
Отслабване с ябълков оцет и мед ПДФ Печат Е-мейл
qbylkov ocet otslabvaneМного хора се опитват да постигнат отслабване с различни хранителни добавки с различни хапчета за отслабване и прочие, без да знаят, че истинската тайна на красивото тяло не се крие в тези уж „магически” хапчета, а в тяхната кухня.
 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 1 от 4

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване