forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за отслабване
Плодова диета за отслабване
Диета
plodovaНаближава лятото, а обиколката ви на талията и ханша все още ви притесняват? Ако и вие сте в подобна ситуация тогава е време да отслабнете. Имате те три месеца за да сложите пола. Как обаче да отслабнете бързо лесно и ефективно ??? Истината е една с помощта на плодова диета.
 
Отслабване с упражнения
Упражнения за отслабване
uprajneniqМного от жените се опитват да отслабнат с различни хапчета или различни диети, истината за отслабването обаче е много по-различна, ако искате да отслабнете и да свалите 5-6 килограма за месец то ще трябва да смените начина си на живот. Да сте виждали активен спортист, който да е с наднормено тегло. Отговора за много от вас е ясен разбира се, че не сте виждали.
 
Отслабване с плодове
Диета

plodoveПлодовете са естествен източник на различни антиоксиданти, които ни помагат да се борим с различни заболявания. Освен срещу болестите обаче плодовете ни помагат и да отслабваме. Това е най-добрия продукт за изготвяне на диети, съдържащата се захар в плодовете коренно се различава от тази в шоколада!

 
Диета за бързо отслабване за жени
Диета
otslabvaneНаднормените килограми не само, че са опасни за вашето здраве, но и подпухналите жени отдавна не са на мода. Тези две причини карат много от жените да желаят да отслабнат при това, ако е възможно това да стане бързо. Всяка диета за бързо отслабване крие опасности, както за вашето здраве така и от обратния ефект наречен йо-йо.
 
Стягане на дупето се упражнения
Упражнения за отслабване
stegnato dupeДупето е най-секси частта от тялото според по-голяма част от мъжете. То действа като афродизиак и от тази гледна точка трябва да го подържане стегнато и в добра форма, ако искаме да сме вървежни на любовния пазар, ако вече сте намерили половинката на вашия живот ще е добре да го зарадвате с малко промени, а именно да повдигнете и стегнете поотпусналото дупе!
 
Отслабване на корем
Упражнения за отслабване
korem otslabvaneКорема е една трудна за отслабване област. Свалянето дори и на 1 см. от обиколката е голям успех за едни, а за други това е като детска играчка. Ако сте натрупали голямо излишно количество мазнини в коремчето е добре да започнете да се ограничавате от някои храни, които се водят като "опасни" храни. Консумацията на тези храни води до силно увеличаване на мазнините не само на корема, но и на бедрата и други чувствителни зони.
 
Спрете йо-йо ефекта след диета
Диета

dieti

Топ 4 Начина да предотвратим  йо-йо ефекта при диета

1. Бърза реакция – ако мислите, че трябва да бъдете постоянно под определена граница, не се притеснявайте, човешкото тяло често се старае да компенсира, като задържа малко повече вода. Ако покачването е в границите до 2-3 килограма не се притеснявайте, но ако го превиши вземете бързи мерки за намаляване на теглото за да не се окажете скоро отново в начална позиция.

 
« НачалоПредишна1112131415СледващаКрай »

Страница 14 от 15

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване