forex trading logo

Как да отслабна

Реклама

Диети за отслабване
Чай в диетата за отслабване
Диета

otslabvane chaiПрез последните 10-15 години се наблюдава изключително голямо развитие в областта на диетичното и здравословното хранене. От една страна това се дължи преди всичко на желанието на хората да бъдат красиви, а от друга съзнаването, че не количеството, а качеството на храната е важно. Това доведе до изключително бързо напредване на общата култура на хората в това число се включва и българите, които разбират важността от правилното консумиране на качествени храни.

 
Диета с ябълки и круши
Диета
dieta s qbylkiДиета с ябълки и круши

През есените и зимните месеци няма нищо по-полезно от една диета с есенните плодове каквито са ябълките и крушите. И двата плода са богати на фибри, които ги правят подходящи за по-строги диети, защото наличието на фибри в стомаха води до чувство за ситост и така може да издържим повече време без голямо количество храна. От друга страна ябълките и крушите са богат източник на витамини.
 
Диета с ябълки за корем
Диета
qbylkiКорема е една от най-трудните области за отслабване поради тази причина е необходимо съчетанието между подходяща диета за корем и ефективни упражнения за горене на мазнини. Обикновено упражненията за корем са ясни това са кардио упражнения съчетани обикновено с коремни преси за оформяне на красива преса. Проблемна е диетата за корем и обикновено много хора си мислят, че само с упражнения бързо и ефективно ще оформят коремна преса или т.нар. плосък корем.
 
Баница за добро утро
Здравословни храни
baniciВсеки българин поне веднъж в живота си е опитал топлия и приятен вкус на домашно приготвената баница. Много хора, които попитах, коя баница никога няма да забравите голяма част от хората ми отговаряха баницата на баба и може би тези хора са прави, защото вкусната баница освен с любов и желание се прави и с много практичен опит.
 
Диета за отслабване в корема
Диета
otslabvane v korema
Много от жените особено след като минат 25 години се оплакват от един и същи проблем появата на корем. В много от случаите всичко останало при тези жени е наред - нямат наднормено тегло, нямат нужда да отслабват, нямат голямо дупе, но се появява корем.
 
Упражнения за дупе
Упражнения за отслабване
dupeЕдна от най-важните части на тялото за всяка жена е областта на дупето. За да бъде винаги стегнато то дупето трябва да се поддържа. Освен със строги диети, които да не допускат натрупването на мазнини, за да бъде обаче стегнато дупето освен диета ще Ви е необходимо да изпълнявате поне веднъж седмично упражнения за дупе.
 
Диета със сини сливи
Диета
сини сливиСини сливи

През есента се наблюдава оскъдица на плодове по нашите ширини, поради тази причина трябва максимално да се възползваме от това, което ни дава природата. Диетата със сини сливи е един прекрасен начин да наваксаме с витамините и да подобрим килограмите си. За 3 дневна диета със сливи може да свалим около 2 килограма.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 15

РЕКЛАМА

Секция за жени

отслабване с лепенки

Сайт за екология
Здраве
Сайт за жени


Диети и Съвети

Последно ново

Сродни статии

feed-image Feed Entries

Отслабване